Kost z parmské šunky Anchetta (masová mušle)

skladem

Syrová kost a chrupavka s kousky masa z originální parmské šunky v BARF kvalitě.

Tato kost je syrová, tepelně nezpracovaná v BARF kvalitě. Pochází z křížové masité kosti, má klínovitý tvar a obsahuje kusy sušené parmské šunky (masa), kost a chrupavku. Kost je vakuově balená, proto si zachovává plné aroma a díky šetrnému sušení a zrání pomocí organické mořské soli, je plná minerálů a neobsahuje žádné konzervační látky. Délka cca 9 cm, šířka cca 3 cm. Hmotnost kosti cca 110 g. 

  • Syrová kost v BARF kvalitě, bez tepelného zpracování.
  • S obsahem organické mořské soli plné minerálních látek.
  • Velmi dlouhé a šetrné zrání 100 dní při teplotě 3 až 5 °C.
  • 12 měsíců sušení přirozeným mořským vzduchem.
  • Kompetentní výrobce, který rozumí přirozenému zdraví.

Originál název kosti je "Santaniello Anchetta Fleischmuschel".

1. Složení & Osvědčená kvalita

Křížová kost z parmské šunky.

Analytické složky: Protein 37 % / Tuk 14 % / Popel 38 % / Vlhkost 11 %.


2. Mořská sůl podporuje zdraví

Díky velmi dlouhému, šetrnému zrání a sušení pronikne mořská sůl svalovinou také do kostí. Organická mořská sůl z kostí parmské šunky tak doplňuje hodnotné minerální látky a širokou škálu stopových prvků, které právě v organické podobě umí organismus zvířat využít.


3. Hygiena kostí z parmské šunky

Výrobce kostí z parmské šunky pan Gordon Santaniello nechává všechny kosti z parmské šunky každé 3 měsíce kontrolovat na salmonellu, enterobakterie a aujeszkyho virus.


4. Upozornění ke krmení

  • Kosti doporučujeme krmit pod dohledem majitele zvířete.
  • Velikost kosti by měla být přizpůsobena velikosti psa.
  • Příliš velké množství zkonzumovaných kostí může vést k zácpě.


5. Skladování kostí

  • Při skladování v chladu a temnu vydrží nerozbalené kosti až 1 rok.
  • Při běžné pokojové teplotě vydrží zabalené kosti 4 až 6 měsíců.
  • Po vybalení z vakuového obalu zkonzumujte kosti do 2 dnů.
62,00 Kč